Gyerekprogram ötletek

Gyerekprogram ötletek

Bőségben és Kánaánban utazunk!

Ebben a menüpontban céges rendezvényre, fesztiválra, falunapra, nagy rendezvényekre, kínálunk színpadi gyermek show műsorokat, az oldal alján pedig arcfestést, csillámtetoválást, henna festést és kézműves foglalkozásokat.

Amennyiben Ön születésnapra vagy kis családi rendezvényre 10-20 főig keres műsort, kérem látogassa meg a “SZÜLINAPRA BOHÓC” menüpontunkat ezen a honlapon belül. Köszönöm.

Következzenek hát a gyermek show műsorok:

Figyelem az ár csak a műsort tartalmazza, az útiköltséget nem – Győriek vagyunk.

Csokigyáros – édesség osztó show gyerekműsor

Fantasztikus show műsor 7 kg. édességgel, interaktív részvétellel a gyerekek számára a színpadon és sok nevetéssel. A műsor tartalmaz csokikóstoló verseny, csokievő versenyt, varzápálcát amiből folyik a franciadrazsé, bűvészkedést. Műsor alatt a színpadon és a közönség köreiben fantasztikus verseny veszi kezdetét. Természetesen a versengés az édességért folyik. Műsoridő: kb. 45 perc, ára 110 000 Ft vagy 300 Euró. Tekintse meg a finálé hangulatát az alsó videóban.

Kattintson a linkre a teljes műsorleírásért, és több tucat videón keresztül betekintést nyerhet a műsor részeibe és zseniális hangulatába:

https://profirendezveny.com/csokigyaros-videok/

Gyerekprogram ötletek

DOLLÁR PAPA – pénzesővel fűszerezett bűvészműsor

Ősi idők óta a varázslás, bűvészkedés lefoglalja a gyerekeket, de még a felnőtteket is. A műsorban lesz egy tucat (12 db.) bűvésztrükk, két mókás táncos produkció, móka a gyerekek bevonásával,  és nem utolsó sorban a gyerekeknek akik fellépnek fizetés jár. Amennyiben a szülők bátrak, ők is részt vehetnek a műsorban. A fináléban pénzesővel és nagy sikítással búcsúzunk. Műsoridő kb. 45 perc, ára: 120 000 Ft vagy 320 Euró. Ezt a műsort 10 éve játszom, 2015-ben történt egy komoly stilisztikai ráncfelvarrás rajta – új jelmezbe öntöttem a műsort. De a műsor sikere, az a kezdetektől mindig töretlen volt.

Kattintson a linkre a videókért és a teljes leírásért: 

https://profirendezveny.com/dollar-papa-videok

Gyerekprogram ötletek

Labda Király – interaktív 350 db. laszti pazarló műsora

A műsor garantált sikerről 350 labda gondoskodik, plusz egy barokk király aki végig kalauzolja a gyerekeket a műsor elejétől a végéig. Ebben a műsorban lesz királyi varázslás, királyi versengés és felséges finomságokat fogyaszthatnak el a gyerekek színpadon. Például meg kell küzdeni egy gumicukor labdaevő műsorban és lesz labda lebegtetés is.   Fergeteges bulival, tombolással és labda osztogatás zárjuk a műsort.

Műsoridő kb. 50-60 perc. Ára: 180 000 Ft vagy 500 Euró. Az ár magában foglal kb. 350 db labdát amelyeknek összértéke kb. 60 000 Ft.

A linkre kattintva bővebb leírást és videókat talál:

https://profirendezveny.com/labda-kiraly-videok/

Jack, a kincseket osztó kalóz 

Ez a műsor lenni nem hétköznapi , mert Jack a kalóz nem beszélni jól magyar. Lenni mókás minden mondata és következő nap minden gyerek utánozni vicces és karakteres Jack beszéd stílust. Gyerekek nagyon szeretni eme beszéd típus és sokan kipróbálni magukat, hogy is tudni így beszélni ő is. Frappáns vicces mondatokat alkotni Jack és még felnőtt szem is könnyezni.

Műsoridő: kb. 60 perc, ára  160 000 Ft vagy 420 Euró. Áfa mentes számlát írunk. Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 35 000 – 40 000 Ft. 

Teljes vicces leírás és videók a linkre kattintva érhetők el: 

https://profirendezveny.com/kaloz-musor-videok

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső 

Egy műsor ahol ajándékáradat van: hajgumi, karkötő gyűrű és sok minden más. A műsor elején kiválasztjuk a főszereplőt és neki minden kívánságát teljesítjük. A gyerekek folyamatosan szedik fel az ajándékokat amiket a kinevezett Dzsinn eléjük varázol. Aladdin még hastáncversenyt is szervez a jóságos Dzsinnek, aki meg akar nősülni. Élőben lesz leánykérés is, pár púpos tevéért cserébe.

Műsoridő: kb. 45 perc, ára 140 000 Ft vagy 380 Euró. 

Kattintson a linkre és a videókon keresztül betekintést nyerhet az Aladdin műsorunkba:

https://profirendezveny.com/aladdin-videok

Hófehérke és a csintalan törpék gyerekműsor

Interaktív, feladatokban és mókában gazdag gyermek show műsor. Hófehérke színpadra hívja a “Törpéket” (gyermekeket), akiknek feladatokat kell elvégezniük. Első körben utánozniuk kell a törpék karakterét (Tudor, Vidor, Szende, Szundi, Hapci, Morgó, Kuka). Második körben minden “Törpének” el kell végeznie egy feladatot.

Például:

Hapci csukott szemmel fűszereket ismer fel,

Szundi párnát porol a légycsapóval

Tudor gyöngyöket válogat szét a francia drazsé közül stb…

A “Törpék” műsor közben bányász sisakból cukrot kapnak, a legvégén közös tánccal búcsúznak. Vigyázat a műsor nyomokban piros almát tartalmazhat! Műsoridő 40 perc, ára 90 000 Ft vagy 240 Euró. Áfa mentes számlát írunk. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal!

A pantomim varázslatos világa

Interaktív pantomim előadás alap pantomim gyakorlatokkal és a gyerekeknek fellépési lehetőségekkel. A műsorban lesz élő szobor verseny ahol mozdulatlanúl kell maradni 3 kerek percig. Eljátsszuk állatokat, hangszereket, gyümölcsöket és még egy zötyögő, kanyarodó buszt is. 

Műsoridő 45 perc, ára 110 000 Ft. vagy 300 Euró.

Kattintson a linkre, a videókon és a teljes leíráson keresztűl betekintést nyerhet a műsorba:

https://profirendezveny.com/pantomim-musor/

 

Egyéb gyerekprogram ötletek

Lufi hajtogatás

A gyerekműsor csúcsa! Színes, mókás és varázslatos állatkák: kutya, macska, virág, zsiráf, repülő, hattyú, csiga vagy elefánt, mindez lufiból. Szuper gyermekprogram, igazi varázslat, ami nem maradhat el egy rendezvényről sem. Egyaránt gyermekek és szülők kedvence. 

A hercegnőket és szuperhősöket imádják a gyermekek, mert zseniális fotókat lehet velük készíteni!

Árak (kb. 2 óra időtartamra kb.   80-110  db lufival, 1 fő) 25 000 Ft. 70 Euró.
Árak (kb. 4 óra időtartamra kb. 200-250 db lufival, 1 fő) 50 000 Ft. 140 Euró.

Arcfestés 

A gyerekek világában bármi lehetséges…ugyanígy az arcfestésben is. Egy rendezvényen tökéletes elfoglaltság a gyermekeknek, hogy azzá változzanak egy napra amivé csak szeretnének. Ez igazi varázslat! Lehet lepke, bohóc, tigris vagy éppen katicabogár, ezen a napon bármi megtörténhet. Hatalmas rendezvény, szülinapi buli vagy családi összejövetel, a gyermeknek az arcfestés minden esetben felhőtlen szórakozás. És nem csak a gyerekeknek! Az arcfestés több mint festék, ez valódi varázslat.  Összesen 10 képzett arcfestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.
Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

TikTok videó:https://vm.tiktok.com/ZMLjgNL3j/

Hennafestés

A legősibb és napjaink egyik legdivatosabb testfestési formája, mely most már az Ön rendezvényén is színesítheti a programot. Képzett hennafestőink különféle díszes motívumokat festenek a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek, melyek akár 2-3 hétig is díszíthetik a bőrt. Egy mintaalbum segítségével pedig mindenki kiválaszthatja a hozzá legjobban illő mintát. Barna hennával dolgozunk. Összesen 3 képzett hennafestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Árajánlat (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. 120 Euró.
Árajánlat (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. 200 Euró.

Csillámtetoválás 

Az elmúlt évek nagy kedvence a csillámtetoválás. Bőrbarát anyagokkal olyan mintákat készítünk a bőrre, melyek akár 1-2 hétig is díszíthetik a gyerekek kezét vagy lábát, és ezt büszkén szokták mutogatni főleg a lányok. Cica, csikóhal, csillagok, vagy mesehősök, de akár céges logó is készülhet a csillámokból. A csillámtetoválás fiúknak és lányoknak,  kicsiknek és nagyoknak is egyaránt a kedvence lesz. Összesen 15 képzett csillámtetoválóval tudunk részt venni egy rendezvényen.

Áraink (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 30 000 Ft. vagy 100 Euró.
Áraink (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

Arany, ezüst és UV tetoválás 

Az arany és ezüst tetoválás egyaránt kedvelik a gyermekek, a tinédzserek, de még az idősebb korosztály is. Csuklóra, bokára, vállra, nyakra vagy akár derékra is felvihető, alkalmas sportos viseletre vagy akár estélyi megjelenésre is. 

Ár 4-5 óra időtartamra, 1 fő = 30 000 Ft. vagy 100 Euró.
Ár 7-8 óra időtartamra, 1 fő = 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

Körömlakkozás

Hiszik vagy sem, de a gyermekek is rajonganak a színes, csillámos, vagy éppen matricákkal díszített körmökért. A kislányok már ebben a korban is büszkélkednek azzal, hogy milyen szépek és csinosak. Okozzon hát nekik felejthetetlen élményt azzal, hogy csodás körmöket varázsol nekik a rendezvényen! Természetesen a programnak nem csak a gyerekek fognak örülni. A körmös kizárólag csak lakkozza, vagy kicsit reszeli a gyermekek (vendégek) körmét. Nem műkörmöt épít, csak díszít, így mindenki bátran igénybe veheti a szolgáltatást, hiszen könnyen eltávolítható igény esetén a körömlakk.

Kb. 4-5 óra időtartamra, ár 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.
Kb. 7-8 óra időtartamra, ár 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

Hajfonás

A szép haj egy lány számára olyan, mint egy igazi korona.  Ajándékozza meg a lányokat és a hölgyeket rendezvényén egy kis hajszobrászkodással. Egyszerű és gyors trükkök, apró fonatok, különleges copfok és gyönyörű hosszú fonatok. Mindezt egy kis színes hajtincscsel megbolondítjuk és kész a varázslat. Végeredményként pedig büszke és csoda szép lányok, akiknek frizurája olyan, mintha épp a fodrásztól jöttek volna. 

Időtartam 4-5 óra, 1 fő = 40 000 Ft. vagy 130 Euró.
Időtartam 7-8 óra, 1 fő =80 000 Ft. vagy 260 Euró.

Az ár magában foglal egy fodrászt és a hajak elkészítéséhez szükséges kellékeket (hajgumik, csatok, hullámcsatok – ami a hajba kerül azt a gyermekek hazavihetik nem kell visszaszolgáltatni.) szükség esetén használunk csak kis zselét vagy kis lakkot.

Smink készítés gyerekeknek

Minden kislány álma, hogy olyan legyen mint a nagylányok, vagy mint egy igazi hercegnő. Teljesítse a rendezvényén a kislányok álmát és rendelje meg nálunk a sminkelés szoláltatást.  Minden drágakő sokkal szebb ha megfelelő ékszerbe kerül, így mi is kiemeljük kicsi  a lányok ragyogását, egy kis pirosítóval, rúzzsal, szemhéjpúderrel és szemkontúrral.

Ár (kb. 4-5 óra idő, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.
Ár (kb. 7-8 óra idő, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

Sorverseny

Feledhetetlen program, amiben az egész család részt vehet a legkisebbektől a legnagyobbakig. Csapatokra bontjuk a társaságot és különféle feladatokat kell megcsinálni, attól függően, hogy kültéri vagy beltéri rendezvényről van szó. Az ügyességi sorversenyek között lehet például, kincskeresés, zsákban futás, kockacukortorony-építés, halacskafogás vagy akár célba dobás. A sorverseny kihívásainak kialakításában csak a fantázia szab határt. A csoportos mókázást egy műsorvezetővel tesszük még feledhetetlenebbé.

 

 Kézműves foglalkozások 

Tobozból bagoly

Minden gyermek szereti a tobozokat. Néha még össze is gyűjtik és haza viszik.Azonban azt kevesen tudják, hogy egy kis varázslattal elkészíthető belőle egy aranyos kis pufi, pelyhes bagolyfióka. Aminek nem mellesleg, finom fenyő illata van.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70 vagy 80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 130 Euró.
Ár: 80 000 Ft. vagy 260 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Névre szóló karkötő

A névre szóló karkötőkészítés, az valami csoda a gyermekek körében és imádnak az anyukájuknak, tesóknak is készíteni belőle. Gyorsan elkészíthető, akár kis gyerekeknek, hiszen nagy gyöngyökről beszélünk, amelyekbe könnyű belefűzni a viaszos fonalat.

Ár: 35 000 vagy 120 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

Ár: 60 000 vagy 200 Euró.(kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Angyal ékszer készítés (medál + lánc)

Minden gyermek szereti az angyalkákat és imádják elkészíteni. Angyalszárny karkötőre, nyakláncra teljes angyalka, bizsu angyal készítés, vagy amit a gyerek fantáziája el tud készíteni a sokféle angyalkás összetevők közül.

Ár: 40 000 vagy 130 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

Ár: 80 000 vagy 260 Euró.(kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Kreatív foglalkozás zsenília golyókból és drótból 

A gyermekeknek hatalmas a fantáziája. Megmutatunk nekik néhány alap figurát, ami elkészíthető színes zsenília golyókból és színes zsenília drótból, aztán elengedjük őket a saját fantáziájuk tárházába. Minden korosztályt lekötő kézműves foglalkozást biztosítunk.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 50-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 130 Euró.
Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

Minyon készítés – kettő az egyben játék

Képzeljen el egy olyan egyszerűen nagyszerű játékot, amit a kicsik és nagyok egyaránt 5-10 perc alatt el tudnak készíteni. Miután elkészült az alkotás kétféle játékot is lehet vele játszani. Ha az egyik oldalát nézzük, akkor bábozhatunk vele, hiszen egy ugráló mókás figura, ha viszont megfordítjuk egy nagyszerű ügyességi játékká változik. Egyszerűen nagyszerű, kettő az egyben. 

Ár: 30 000 vagy 80 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

Ár: 50 000 vagy 260 Euró. (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Gyerekprogram ötletek

Olaf hóember hungarocellel töltve

Van egy mese, melynek sikere töretlen és szereplői a gyerekek nagy kedvencei. Mind közül a legkedvesebb – zokni Olaf. És hogy miért kedvenc? A gyerekek saját maguk készíthetik el. Megformálják, ráragasztják a szemeit és a száját. A gyerekek együtt tudnak aludni a saját készítésű kedvenccel, mivel a tömőanyag puha hungarocell. Képzelje el, hogy a gyermekek sokáig emlékeznek és emlegetik a rendezvényt, ahol megszerezték Olaf hóemberüket. 

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 130 Euró.

Ár:80 000 Ft. vagy 260 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Mókás ugráló fonalpolip

A polip egy igazán mókás állat, az ugráló polip pedig még annál is viccesebb. A gyerekekkel fonalból készítjük el a legújabb házi kedvencet, aki egy gumiszalagra kötve még ugrálni is tud. Igazi barát lehet, hisz puha, nagyon aranyos szemei vannak és minden esetben úgy néz ki, ahogy a kisgyerek megálmodta. 

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 130 Euró.

Ár: 80 000 Ft. vagy 260 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Gyerekprogram ötletek

Szalvétavirág készítés

A gyerekek sárga szalvétából elkészítenek egy szép tubarózsa virágot, amit hazavihetnek és büszkélkedhetnek vele. 

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 90 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 20 000 Ft. vagy 70 Euró.

Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.

 

Gyöngyvasalás

A gyermekek mindenféle figurákat készíthetnek gyöngyből, amit utólag levasalnak és hazavihetnek, ez nagyon sok gyereket lefoglal.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 75 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 30 000 Ft. vagy 100 Euró.

Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 50 000 Ft. vagy 160 Euró.

 

Varázspálca készítés

Mindenki elkészítheti saját varázspálcáját, amit a Dollár Papa műsor alatt felavatunk és egész műsor alatt használjuk. 

Ár 30 000Ft. vagy 100 Euró. (kb. 4-5 órára és 85 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat).

Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 50 000 Ft. vagy 160 Euró.

Gyerekprogram ötletek

Gyöngyfűzés

Tökéletes elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Karkötőt, nyakláncot vagy hajpántot fűzhetnek a gyermekek és a felnőttek is egyaránt, hiszen olyan gyöngyöket használunk amelyeket a felnőttek is ékszerként viselhetnek a hétköznapi életben.

Ár 40 000 Ft vagy 130 Euró. (kb.4-5 órára és 81 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a láncokat, karkötőket).

Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 70 000 Ft. vagy 240Euró.

Zokniló

Egyszerűen nagyszerű kézműves foglalkozás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki elkészítheti majd pedig használhatja kis lovacskáját, amit készítés közben természetesen el is keresztelünk valami szép névvel.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 40-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 130 Euró.

Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 80 000 Ft. vagy 260 Euró.

Gyerekprogram ötletek

Puha pompon figurák

Ennél a foglalkozásnál a gyermekek megtudják, hogyan is készül a bojt egy sapkán és még azt is, hogy mennyi mindent lehet belőle készíteni. Néha egész pompon áradat lesz úrrá az asztalon a foglalkozás végére. Pomponból lehet készíteni, hóembert, bárányt, napos csibét vagy akár színes tojást is. 

Ár: 30 000 Ft. vagy 100 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 50 000 Ft. vagy 160 Euró.

Gyerekprogram ötletek

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További honlapunk:

https://eloszobor.com

https://arcfestes-rendeles.com

Gyerekprogramok

Gyerekprogram ötletek vége

Gyerekprogram ötletek gyerekműsor rendelés rendezvényre.

Gyerekprogramok bűvészműsor bérlés, május 1 műsor, fellépő gyerekeknek, olcsó gyermeknapi programok, fellépő lufi bohóc.