Gyerekprogram ötletek

Gyerekprogram ötletek

Bőséget és Kánaánt szolgáltatunk!

Ebben a menüpontban céges rendezvényre, fesztiválra, falunapra, nagy rendezvényekre kínálunk színpadi gyermek showműsorokat. Az oldal alján arcfestés, csillámtetoválás, strassz díszítés  és kézműves foglalkozás opcióinkat találja.

Amennyiben Ön születésnapra, vagy kis (10-20 fős) családi rendezvényre  keres műsort, kérem látogassa meg a “SZÜLINAPRA BOHÓC” menüpontunkat ezen a honlapon belül. Köszönöm.

Következzenek hát a gyermek show műsorok:

Figyelem!  Az ár csak a műsort tartalmazza, az útiköltséget nem.

Csokigyáros – édesség osztó show gyerekműsor

Fantasztikus showműsor 7 kg édességgel, sok nevetéssel és interaktív színpadi részvétellel a gyerekek számára. A műsor tartalmaz csokikóstoló-versenyt, csokievő-versenyt, bűvészkedést és olyan varázspálcát, amiből folyik a franciadrazsé. Műsor alatt a színpadon és a közönség köreiben izgalmas verseny veszi kezdetét. A versengés természetesen az édességért folyik.

Műsoridő: kb. 45 perc, ára 150 000 Ft  vagy 400 Euró.

Az ár tartalmaz kb. 7 kg édességet, amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben és csokoládét a csokievő és ízlelő versenyhez.

Tekintse meg a finálé hangulatát a lenti videóban!

Kattintson a linkre a teljes műsorleírásért, és több tucat videón keresztül betekintést nyerhet a műsor részeibe és zseniális hangulatába:

https://profirendezveny.com/csokigyaros-videok/

Gyerekprogram ötletek

DOLLÁR PAPA – pénzesővel fűszerezett bűvészműsor

A varázslás, bűvészkedés ősi idők óta foglalkoztatja a gyerekeket, de még a felnőtteket is. A műsor részét képzi egy tucat (12 db) bűvésztrükk, két mulatságos táncos produkció, móka a gyerekek bevonásával. Minden gyereknek fizetés jár, aki interaktívan részt vesz a műsorban. Amennyiben a szülők bátrak, ők is csatlakozhatnak a mulatsághoz. A fináléban Dollár Papa pénzesővel és nagy gyermeksikítás közepette búcsúzik.

Ezt a műsort immár 10 éve szolgáltatom, természetesen folyamatos fejlesztésekkel és stilisztikai ráncfelvarrásokkal. Sikere már a kezdetektől fogva töretlen.

Műsoridő kb. 45 perc, ára: 150 000 Ft  vagy 400 Euró .

Az ár magában foglal 10 db igazi egydollárost.

Kattintson a linkre a videókért és a teljes leírásért: 

https://profirendezveny.com/dollar-papa-videok

Gyerekprogram ötletek

Labda Király – interaktív 350 db. laszti pazarló műsora

A produkció garantált sikeréről 350 labda gondoskodik, amelyet mind kiszór a közönségnek a barokk király, aki végigkalauzolja a gyerekeket a műsoron. Ebben a műsorban a résztvevők megtapasztalhatják a lenyűgöző varázslás élményét, a lélegzetelállító versengés izgalmát, és a lebegő labdák csodáját. A bátor versenyzők gumicukor-labdákat és egyéb felséges finomságokat kóstolhatnak meg. A Labda Király fergeteges bulival, tombolással és labdaesővel zárja a műsort.

Műsoridő kb. 50-60 perc. Ára: 220 000 Ft vagy 600 Euró. Az ár magában foglal kb. 350 db labdát amelyeknek összértéke kb. 60 000 Ft.

A linkre kattintva bővebb leírást és videókat talál:

https://profirendezveny.com/labda-kiraly-videok/

 

Mr. Jaguár! A plüssállat idomár. 

Idomárunk az állati műsorra nagyon sok ujjbábbal, struccszemmel, kacsaszájjal és gumicsibével érkezik, plusz kb. 20-40 plüssállattal, amit a gyerekek megkapnak és hazavihetnek. Interaktív szereplésre, versenyre és fergeteges táncra lesz lehetősége mind a bátor szereplőknek, mind a nézőknek.

A műsor árai:

A opció
Normál kb. 50 -100 gyerek létszámú rendezvényre 200 000 Ft vagy 500 €. Műsor hossza 45 -50 perc.
Az ár tartalmaz 50 ujjbábot, 50 strucc szemet, 50 kacsaszájat, 50 gumicsibét, 15 db kis méretű plüsst (kb. 10 cm) és 5 nagy méretű plüsst (kb. 20 cm méretű). Az itt felsorolt tételeket a gyerekek megkapják és hazavihetik.

B opció
Nagy kb. 100- 200 gyerek létszámú rendezvényre 300 000 Ft vagy 800 €. A műsor 45 -50 perc. Az ár tartalmaz 100 ujjbábot, 100 strucc szemet, 100 kacsaszájat, 100 gumicsibét, 30 db kis méretű plüsst (kb. 10 cm) és 10 nagy méretű plüsst (kb. 20 cm méretű). Mindezeket megkapják a gyerekek és hazavihetik.

Az alsó linkre kattintva, a videókon keresztül és a teljes leíráson keresztül betekintést nyerhet a műsorba:

https://profirendezveny.com/gyerekprogram-otletek/gyerekmusor-plussokkel/

Jack, a kincseket osztó kalóz 

Ez a műsor lenni nem hétköznapi, mert Jack a kalóz nem beszélni jól magyar. Lenni mókás minden mondata és következő nap minden gyerek utánozni vicces és karakteres Jack beszéd stílust. Gyerekek nagyon szeretni eme beszéd típus és sokan kipróbálni magukat, hogy tudni így beszélni ő is. Frappáns vicces mondatokat alkotni Jack és még felnőtt szem is nevetéstől könnyezni.

Műsoridő: kb. 60 perc, ára  200 000 Ft  vagy 540 Euró Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 60 000 Ft. 

Teljes vicces leírás és videók a linkre kattintva érhetők el: 

https://profirendezveny.com/kaloz-musor-gyerekeknek/

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső 

Egy műsor ahol ajándékáradat van: hajgumi, karkötő gyűrű és sok minden más. A műsor elején kiválasztjuk a főszereplőt és neki minden kívánságát teljesítjük. A gyerekek folyamatosan szedik fel az ajándékokat amiket a kinevezett Dzsinn eléjük varázol. Aladdin még hastáncversenyt is szervez a jóságos Dzsinnek, aki meg akar nősülni. Élőben lesz leánykérés is, pár púpos tevéért cserébe.

Műsoridő: kb. 45 perc, ára 170 000 Ft  vagy 460 Euró .

Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 50 000 Ft.

Kattintson a linkre és a videókon keresztül betekintést nyerhet az Aladdin műsorunkba:

https://profirendezveny.com/aladdin-videok

 

A pantomim varázslatos világa

Interaktív pantomim előadás alap pantomim mozdulatokkal, gyakorlatokkal és a gyerekeknek interaktív részvétei lehetőségekkel. A műsorban lesz élő szobor verseny is, ahol kiderül, hogy ki tud a legtovább mozdulatlanul maradni. Eljátsszunk állatokat, hangszereket, gyümölcsöket és még egy zötyögő, kanyarodó buszt is. 

Műsoridő 45 perc, ára 120 000 Ft. vagy 330 Euró .

Kattintson a linkre, a videókon és a teljes leíráson keresztül betekintést nyerhet a műsorba:

https://profirendezveny.com/pantomim-musor/

 

Egyéb gyerekprogram ötletek

Lufi hajtogatás

A gyerekműsor csúcsa! Színes, mókás és varázslatos állatkák: kutya, macska, virág, zsiráf, repülő, hattyú, csiga vagy elefánt, mindez lufiból. Szuper gyermekprogram, igazi varázslat, ami nem maradhat el egy rendezvényről sem. Egyaránt gyermekek és szülők kedvence. 

A lufihajtogató hercegnőket és szuperhősöket imádják a gyermekek, mert zseniális fotókat lehet velük készíteni!

Árak (kb. 2 óra időtartamra kb.   100-150  db lufival, 1 fő) 40 000 Ft  vagy 110 Euró.
Vagy  (kb. 4 óra időtartamra kb. 200-300 db lufival, 1 fő) 80 000 Ft vagy 220 Euró.

Arcfestés 

 A gyerekek világában bármi lehetséges…ugyanígy az arcfestésben is. Ez igazi varázslat! Bárkiből lehet lepke, bohóc, tigris vagy éppen katicabogár, ezen a napon bármi megtörténhet. Az arcfestés minden esetben felhőtlen szórakozás, legyen szó céges rendezvényről, falunapról vagy fesztiválról. És nem csak a gyerekeknek, hiszen sok esetben bizony a szülők is beállnak a sorba.

Összesen 10 képzett arcfestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 160 Euró.
És (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 Ft. vagy 300 Euró.

TikTok videó:https://vm.tiktok.com/ZMLjgNL3j/

Strassz díszítés 

Új, látványos és egyedi szolgáltatás mind a gyerekeknek, mind a tiniknek és természetesen még az anyukáknak is. Homlokra, bokára, vállra, nyakra, csuklóra, kézfejre felhelyezhető strassz kompozíció. Többféle mintát és színkombinációt kínálunk. Akár arcfestés mellé is kérhető, vagy smink kiegészítéséhez, de egy szempillantás alatt felhelyezhető egy strassz “karkötő” is.

A szolgáltatás ára:

4 – 5 órára 50 000 Ft, vagy 130 €

7 – 8 órára 90 000 Ft, vagy 250 € 

Csillámtetoválás 

Az elmúlt évek nagy kedvence a csillámtetoválás. Bőrbarát anyagokkal olyan mintákat készítünk a bőrre, melyek akár 1-2 hétig is díszíthetik a gyerekek kezét vagy lábát, és amit még sokáig büszkén mutogathatnak. Cica, csikóhal, csillagok, vagy mesehősök, de akár céges logó is készülhet a csillámokból. A csillámtetoválás fiúknak és lányoknak,  kicsiknek és nagyoknak is egyaránt a kedvence lesz. Összesen 15 képzett csillámtetoválóval tudunk részt venni egy rendezvényen.

Áraink (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 50 000 Ft. vagy 130 Euró.
Díj (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 90 000 Ft. vagy 250 Euró.

Arany, ezüst és UV tetoválás 

Az arany és ezüst tetoválás egyaránt kedvelik a gyermekek, a tinédzserek, de még az idősebb korosztály is. Csuklóra, bokára, vállra, nyakra vagy akár derékra is felvihető, alkalmas sportos viseletre vagy akár estélyi megjelenésre is. Az UV tetoválás vagányul feltűnő és extra, a gyermekek és tizenévesek nagy kedvence.

Ár 4-5 óra időtartamra, 1 fő = 45 000 Ft. vagy 120 Euró.
Vagy 7-8 óra időtartamra, 1 fő = 80 000 Ft. vagy 220 Euró.

Körömlakkozás

Hiszik vagy sem, de a gyermekek is rajonganak a színes, csillámos, vagy éppen matricákkal díszített körmökért. A kislányok már ebben a korban is büszkélkednek azzal, hogy milyen szépek és csinosak. Okozzon hát felejthetetlen élményt azzal, hogy csodás körmöket varázsol nekik a rendezvényen! Természetesen a programnak nem csak a gyerekek fognak örülni. A körmös kizárólag csak lakkozza, vagy kicsit reszeli a vendégek körmét. Nem épít műkörmöt, csak lakkoz és díszít, így mindenki bátran igénybe veheti a szolgáltatást, hiszen igény esetén könnyen eltávolítható az eredmény.

Kb. 4-5 óra időtartamra, ár 1 fő) 50 000 Ft. vagy 130 Euró.
És 7-8 óra időtartamra, ár 1 fő) 90 000 Ft. vagy 250 Euró.

Hajfonás

A szép haj egy lány számára olyan, mint egy igazi korona.  Ajándékozza meg a lányokat és a hölgyeket rendezvényén egy kis hajszobrászkodással. Egyszerű és gyors trükkök, különleges copfok és gyönyörű hosszú fonatok. Mindezt egy néhány színes hajtinccsel feldobjuk és kész a varázslat. Végeredményként pedig büszke és csoda szép lányok, akiknek frizurája olyan, mintha épp a fodrásztól léptek volna ki. 

Időtartam 4-5 óra, 1 fő = 60 000 Ft. vagy 160 Euró.
Idő 7-8 óra, 1 fő =110 000 Ft. vagy 300 Euró.

Az ár magában foglal egy fodrászt és a hajak elkészítéséhez szükséges kellékeket (hajgumik, csatok, hullámcsatok – ami a hajba kerül azt a gyermekek hazavihetik nem kell visszaszolgáltatni.) szükség esetén használunk csak kis zselét vagy lakkot.

Smink készítés gyerekeknek

Minden kislány álma, hogy olyan legyen mint a nagylányok, vagy mint egy igazi hercegnő. Teljesítse a rendezvényén ezt az álmot és rendelje meg nálunk a sminkelés szoláltatást.  Minden drágakő sokkal szebb, ha megfelelően megmunkálják, így emeljük ki mi is a kicsi  a lányok ragyogását egy kis pirosító, rúzs, szemhéjpúder használatával.

Ára  4-5 óra, 1 fő = 60 000 Ft. vagy 160 Euró.
És 7-8 óra, 1 fő =110 000 Ft. vagy 300 Euró.

Sorverseny

Feledhetetlen program, amiben az egész család részt vehet a legkisebbektől a legnagyobbakig. Csapatokra bontjuk a társaságot és különféle feladatokat kell megcsinálni, attól függően, hogy kültéri vagy beltéri rendezvényről van szó. Az ügyességi sorversenyek között lehet például, kincskeresés, zsákban futás, kockacukortorony-építés, halacskafogás vagy akár célbadobás. A sorverseny kihívásainak kialakításában csak a fantázia szab határt. A csoportos mókázást egy műsorvezetővel tesszük még feledhetetlenebbé.

 Kézműves foglalkozások 

Tobozból bagoly

Minden gyermek szereti a tobozokat. Néha még össze is gyűjtik és haza viszik őket. Azonban azt kevesen tudják, hogy egy kis varázslattal elkészíthető belőle egy aranyos kis pufi, pelyhes bagolyfióka, akinek nem mellesleg finom fenyő illata van.

4-5 óra időtartamra (70 vagy 80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 60 000 Ft. vagy 160 Euró.
7-8 óra időtartamra (150 gyermek részére) 110 000 Ft vagy 300 Euró

Névre szóló karkötő

A névre szóló karkötő készítés, az valami csoda a gyermekek körében és imádnak az anyukájuknak, tesóknak is készíteni belőle. Gyorsan elkészíthető, akár kis gyerekeknek is, hiszen nagy gyöngyökről beszélünk, amelyekbe könnyű belefűzni a damilt.

60 000 vagy 160 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

110 000 vagy 300 Euró.(kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Kreatív foglalkozás zsenília golyókból és drótból 

A gyermekeknek hatalmas a fantáziája. Megmutatunk nekik néhány alap figurát, ami elkészíthető színes zsenília golyókból és színes zsenília drótból, aztán elengedjük őket a saját képzeletük tárházába. Minden korosztályt lekötő kézműves foglalkozást biztosítunk.

Kb. 4-5 óra időtartamra (50-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 60 000 Ft. vagy 160 Euró

 Kb. 7-8 óra időtartamra (150 gyermek részére) 110 000 Ft vagy 300 Euró

Minyon készítés – kettő az egyben játék

Képzeljen el egy olyan egyszerűen nagyszerű játékot, amit a kicsik és nagyok egyaránt 5-10 perc alatt el tudnak készíteni. Miután elkészült az alkotás kétféle játékot is lehet vele játszani. Ha az egyik oldalát nézzük, akkor bábozhatunk vele, hiszen egy ugráló mókás minyon figura, ha viszont megfordítjuk egy nagyszerű ügyességi játékká változik. Egyszerűen nagyszerű, kettő az egyben. 

50 000 vagy 130 Euró  (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

90 000  vagy 250 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Gyerekprogram ötletek

Olaf hóember vatelinnel töltve

Van egy mese, melynek sikere töretlen és szereplői a gyerekek nagy kedvencei. Mind közül a legkedvesebb – zokni Olaf. És hogy miért kedvenc? A gyerekek saját maguk készíthetik el. Megformálják, ráragasztják a szemeit és a száját. A gyerekek együtt tudnak aludni a saját készítésű kedvenccel, mivel a tömőanyag puha vatelin. Képzelje el, hogy a gyermekek sokáig emlékeznek és emlegetik a rendezvényt, ahol megszerezték Olaf hóemberüket. 

80 000 Ft vagy 220 Euró (kb. 4-5 óra időtartamra, 80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 

150 000 Ft. vagy 400 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Mókás ugráló fonalpolip

A polip egy igazán mókás állat, az ugráló polip pedig még annál is viccesebb. A gyerekekkel fonalból készítjük el a legújabb házi kedvencet, aki egy gumiszalagra kötve még ugrálni is tud. Igazi barát lehet, hisz puha, nagyon aranyos szemei vannak és minden esetben úgy néz ki, ahogy a kisgyerek megálmodta. 

80 000 Ft. vagy 220 Euró (4-5 óra időtartamra, 70 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat).

150 000 Ft. vagy 400 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Gyerekprogram ötletek

Gyöngyvasalás

A gyermekek mindenféle figurákat készíthetnek gyöngyből, amit utólag levasalnak és hazavihetnek. A résztvevők szabadon használhatják kreativitásukat és képzelőerejüket, így remek programlehetőség a szórakoztatásukra, lefoglalásukra. Még a felnőttek és a tizenévesek fantáziáját is megmozgatja ez a foglalkozás.

Kb. 4-5 óra időtartamra ( 75 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 50 000 Ft. vagy 130 Euró.

Vagy (kb. 7-8 óra időtartamra) 90 000 Ft. vagy 250 Euró.

 

Varázspálca készítés

Mindenki elkészítheti saját varázspálcáját, amit a Dollár Papa műsor alatt felavatunk és egész műsor alatt használjuk. 

50 000 Ft vagy 130 Euró (kb. 4-5 órára és 70 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat).

Vagy 90 000 Ft vagy 250 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra) .

Gyerekprogram ötletek

Gyöngyfűzés

Tökéletes elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Karkötőt, nyakláncot vagy hajpántot fűzhetnek a gyermekek, szülők és nagyszülők egyaránt, hiszen olyan stílusú gyöngyöket is kínálunk amelyeket felnőttek is büszkén viselhetnek ékszerként.

60 000 Ft vagy 160 Euró. (kb.4-5 órára és 70 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a láncokat, karkötőket).

110 000 Ft vagy 300 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra)

Zokniló

Egyszerűen nagyszerű kézműves foglalkozás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki elkészítheti a kis lovacskáját, majd pedig játszhat is vele. A pónikat az elkészülésük után bizony sokszor el is nevezik kis gazdáik.

Ár kb. 4-5 óra időtartamra (40-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 80 000 Ft. vagy 200 Euró.

Ár kb. 7-8 óra időtartamra 150 000 Ft vagy 400 Euró.

Gyerekprogram ötletek

Puha pompon figurák

Ennél a foglalkozásnál a gyermekek megtudják, hogyan is készül a bojt a sapkákra és még azt is, hogy mennyi mindent lehet belőle varázsolni. Pomponból lehet készíteni hóembert, bárányt, kiscsibét vagy akár színes tojást is. Néha egész pompon áradat teríti be az asztalt a foglalkozás végére, természetesen a gyerekek nagy örömére. 

60 000 Ft vagy 160 Euró (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

Vagy 110 000 Ft. vagy 300 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére).

Gyerekprogram ötletek

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

További honlapunk:

https://eloszobor.com

https://arcfestes-rendeles.com

Gyerekprogram ötletek

Gyerekprogram ötletek vége

Gyerekprogram ötletek gyerekműsor rendelés rendezvényre.

Gyerekprogramok bűvészműsor bérlés, május 1 műsor, fellépő gyerekeknek, olcsó gyermeknapi programok, fellépő lufi bohóc.