Tematikus rendezvények

Tematikus rendezvények

Tematikus ötletek, bármilyen rendezvényre.

Egy rendezvény élményt kell adjon a résztvevőknek, jó PR-t a cégnek és plusz törődést a dolgozóknak.  Pontosan ezt tudjuk mi megvalósítani szolgáltatásainkkal.

Tematikus rendezvényt szeretne? Adunk pár ötletet! Akár az egész rendezvény szólhat az adott témáról, akár csak a gyermekprogramok lehetnek egy adott téma köré szervezve.  

Mit szólna egy Egyiptom, Disney, Csoki, Hollywood vagy Manó témájú rendezvényhez? 

Természetesen kivitelezünk 60-as, 80-as évek tematikájú rendezvényt is, azonban mindig valami speciális és új ötlettel szeretünk előállni.

Ajándékozzon hát idén egy feledhetetlen élményt a dolgozóknak és családjaiknak egy fergeteges rendezvény keretén belül!

Tematikus rendezvények

Egyiptom tematikus rendezvények

 Felépítünk egy kb. 7 m széles, 10 m hosszú és 4 m magas piramist, amelyből a fáraó, udvartartása és katonái lépnek elő egy megnyitó showműsor keretén belül. Felnyitunk 7 egyiptomi kincsesládát és a tartalmát megosztjuk a gyermekekkel.

A titokzatos piramis belsejében a gyermekek kincseket kereshetnek és a megtalált tárgyakat természetesen hazavihetik. Az építmény belsejében akadálypálya található, ezen kívül különféle Egyiptommal kapcsolatos kézműves foglalkozásokkal szórakozhatnak a résztvevők. Emelett színpadi show műsorokkal szórakoztatjuk a nagyérdeműt.

Lehetőség van fényképeket is készíteni a fáraóval és katonáival.

 

Csoki tematikájú rendezvény

Csokiszökőkúttal és gyümölccsel, illetve felnőtt rendezvényen alkoholos csokoládéval fogadjuk a vendégeket, Willy Wonka és Umpa-Lumpa jelmezben. Csokoládés kézműves foglalkozás, csokigyurmázás és csokitóstolási lehetőség várja az érdeklődőket. Lehetőség van különféle ízű és formájú bonbonok készítésére kicsiknek és nagyoknak, illetve interaktív csokis bűvésztrükkök kipróbálására.

Emelett csokoládé tematikájú színpadi showműsorral szórakoztatjuk a résztvevőket, amely során 10 kg édesség kiosztására kerül sor.

Retró parti vagy Gatsby tematika?

Ebben is van már tapasztalatunk, ami számunkra is felejthetetlen élményt jelentett. Képzett táncosainkkal táncos-zenés show műsorokból is kivettük már részünket. A lehetőségeknek csak az Ön fantáziája szab hatást, mi mindenkinek belebújunk a bőrébe!

Manó produkció

A manót mindenki imádja, Ő a gyerekek kedvence. A mókás manónál mindig van egy síp, amivel irányítja a mulatságot. Rendezvénytől függően feladatokat ad a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Céges rendezvényeken asztalról asztalra jár és apró ördöglakatokkal és fa játékokkal szórakoztatja a népet. Fesztiválokon a szabadban vezényel sorversenyeket vagy kincskeresést.

Amennyiben viszont vissza akarunk utazni az időben, lehet ez a karakter akár udvari bolond is!  

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

További honlap:

http://www.eloszobor.com

Tematikus rendezvények

Tematikus rendezvények Egyiptom Disney Hollywood Marvel.

Gyermeknapi program ötletek, előadás óvodásoknak, fellépő. Party ötletek gyermekműsorok szuperhősökkel.