Szilveszteri műsor

Szilveszteri műsor

Speciális, személyre szabott, exkluzív, vicces vagy ötletes műsort vagy fellépőt szeretne?

Megoldjuk!

Tekintse meg programajánlatunkat, ötleteinket és fotóinkat. Ezek után vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a részleteket, a  tematikát és igényeket pontosítsuk.

Általában 3-4 felvonásban jelenünk meg, mindig más jelmezben és kb. 30 percen át szórakoztatjuk a vendégeket. Lehet ez a parti szállodában vagy étteremben, személyre szabjuk a megjelenést.

Példa: 

Szállodában a fellépő fogadja az érkezőket egy ötletes jelmezben és mosolyt csal az érkezők arcára. Később beöltözünk pincérnek, amikor a résztvevők befejezték a vacsorát és megszólal a technikával megbeszélt zene. A pincérünk elkezd táncolni és felkérni hölgyeket, így elindítva a rendezvényen a mulatságot. A következő megjelenés lehet szakácsként, Chaplinként, királyként, aranyemberként vagy akár gladiátorként.

Éjfélkor megjelenhet egy dollár öltönyös úriember cilinderben, aki lezárja az évet és elindítja a következőt egy pohárköszöntővel és konfetti ágyúval. Az új évet kezdhetjük akár egy 5 perces táncoktatással. A Kacsatánc, Macarena és hasonló dalok mindig feldobják a rendezvény hangulatát. A dolláröltönyös mókamester elkezdi megtáncoltatni az embereket, összeállítja a párokat, és ezzel fokozza a hangulatot.

Eközben természetesen jó fényképeket készítünk a a résztvevőkkel.

A jelmezek kiválasztása a rendezvény tematikájától függ: lehet autószerelőnek beöltözve, horgász gumicsizmában, gengszter vagy akár takarító személyzet. Kérhet nálunk Gatsby, 80-as évek vagy teljes Marvel, Star Wars és Disney bevonulást is.

Szállodáknak

Amennyiben a szállodában van medence, a animátorunk már a délelőtt folyamán feldobhatja a hangulatot vicces megjelenésével, gumicsizmában és úszószemüvegben. Így az est hangulatát előre beharangozza és megalapozza. 

Mókamesterként este prezentáljuk a vacsorát, a programot, eladjuk a tombolákat amennyiben szükséges.  A tombolasorsolást levezényeljük, beharangozzuk az éjfélt és házigazdája leszünk a rendezvénynek.

Rendelhet nálunk vendégfogadást vagy búcsúztatást vendégei számára, beöltözött hostessekkel vagy élő szobrokkal, ahol vicces fotók készülhetnek. Akár meglephetjük az érkező vendégeket egy kis tréfás utánzással. Járkálhat egy pantomimes a rendezvényen és utánozhatja az embereket, ezzel feldobva a résztvevők hangulatát, természetesen a jómodor keretén belül.

Amennyiben minket választanak, garantáljuk, hogy megfűszerezzük a rendezvényt mókával és kacagással!

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

További haonlap:

http://www.eloszobor.com

Szilveszteri műsor

 

Szilveszteri műsor ötletek fellépő exkluzív gatsby parti party

Szilveszteri műsor felnőtteknek. Nálunk speciális ötletekkel vendégfogadással élőszobrokkal színesítheti rendezvényét.