Kártya bűvész

Kártya bűvész

Tipp -Top aranykártyás bohózat

“Top úr” egy hamiskártyás aranyos úriember neve, aki a közönségből mindig felhív valakit egy feladatra. A vicces feladatok között lesz, bűvészkedés, tejszínhabos produkció, erőpróba, fufifújó verseny és más vicces feladatok. A feladat után tippelni lehet! No de mire is ?

Hát Top úrnál van egy egész arany pókerkártya csomag. Az arany csomagban pedig “Top úr” elhelyez egy kakukktojás fekete kártya. Aki megtippeli hanyadik kártya a fekete kártya a pakliban, és el is találja az természetesen megkapja a fekete különleges kártyát. A vesztesnek sem kel búslakodni ő is kap egy kis ajándékot!

A csomag arany póker kártyákat “Top úr” folyamatosan kiszórja a gyerekeknek, így egyre könnyebb megtippelni a kakukktojás kártyát. Ha elvittek a csomagból a kakukktojás kártyát természetesen újabb fekete kártya kerül a csomagba és folytatódik a játék.

Műsoridő kb. 45 perc. Ára: 120 000 vagy 320 Euró. Az ár magában foglal 2 arany póker kártya csomagot amit kiszórunk a gyerekeknek.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További honlapunk:

http://www.eloszobor.com

Kártya bűvész

Kártya bűvész bohócműsor interaktív bohózat gyerekeknek.

Kártya bűvész bohózat, fergeteges nevetés és versengés a színpadon, Minden gyermek fel akar jönni színpadra, hiszen ajándékot kaphat.