Kártya bűvész

Kártya bűvész

Kártya bűvész

Tip -Top trükkös tréfás bűvészműsor – kártyaesővel

“Top úr” egy aranyos hamiskártyás úriember, aki a közönségből mindig felhív valakit a színpadra, hogy segítsen neki egy-két feladatban. A vicces feladatok között van bűvészkedés, tejszínhabos produkció, erőpróba és jelzőlámpa kártya, amelyekről misztikus módon eltüntetjük a pöttyöket.

A műsor egyik részében a szülőket is felhívunk a színpadra ahol ők is egy nagyon szórakoztató és összetett produkcióban vehetnek részt. Ami biztosan garantált, hogy ebben a részben szem nem marad szárazon.

A műsorba csempészünk egy kis kézügyesség fejlesztést is, amit a gyerekek egy kártyával kel elvégezzenek, így műsor alatt fejlődik a gyerekek koordinációja egy egyszerű játékos gyakorlat segítségével. A műsor után otthon is folytathatják a gyakorlást és szüleiknek megmutathatják mit tanultak és mennyit fejlődött a kártya kezelési képességük.

A közönség idővel megtanulja a műsor jelmondatát: “Kérjük a Kártyát!”. Ezzel jelezhetik az előadónak, hogy még szeretnének ajándékot kapni. Persze sok feszültséget is kiadnak magukból a gyerekek sikítozás közben. A kicsik nagy kedvence a memóriakártya, amit utána cserélgetni lehet. A nagyobb gyermekeket mindig elbűvöli  az arany és ezüst pókerkártya, amelyeknek a hátoldalán százdolláros található. 

Erről a műsorról senki sem távozik ajándék nélkül, ugyanis Top Úr több csomag arany, ezüst, póker és memória kártyát szór ki a gyerekeknek!

Műsoridő kb. 45 perc. Ára: 130 000 vagy 350 Euró. Az ár magában foglal 7 csomag kártyát (aranykártya, ezüstkártya, pókerkártya, memóriakártya), amit kiszórunk a gyerekeknek.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

További gyermekműsor választékunkért látogassa meg az alábbi oldalunkat:

https://profirendezveny.com/gyerekprogram-otletek/

További honlapunk:

http://www.eloszobor.com

Kártya bűvész

Kártya bűvész

bohócműsor interaktív bűvészműsor gyerekeknek.

Kártya bűvész bohózat, fergeteges nevetés és versengés a színpadon, Minden gyermek fel akar jönni színpadra, hiszen ajándékot kaphat.

Fejlesztő műsor ötletek gyerekeknek: óvodásoknak és iskolásoknak egyaránt jó szívvel ajánljuk. Komplex műsor sok mókával és kacagással.