Halloweeni ötletek

Halloweeni ötletek

Rémisztő vagy vicces? Interaktív vagy csöndes horror? 

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Egy új keletű hullám keretében érkezett meg hazánkba a Halloween. Számunkra ez az ünnep mókát, munkát és megviccelt közönséget jelent, illetve egy új alkalmat, hogy mosolyt és boldogságot vigyünk az emberek életébe. Ez is csak egy új lehetőség arra, hogy minden korosztály számára felejthetetlen élményeket kínáljunk.

Tekintse meg mókás, izgalmas bevezető videónkat!

Lássuk mi az ajánlatunk eme “rémisztő” alkalomra:

Élő rémisztgető bokor

Tökéletes ötlet vendégfogadáshoz és segít abban, hogy jó hangulattal indulhasson a halloween party. Ott hozzuk rá az emberre, vagy az ember fiára – lányára a frászt ahol még nem is biztos, hogy felkészült rá. Mi azonban készen állunk rá, hogy az első pillanattól kezdve mosolyt és sikolyt csaljunk az érkezők ajkára.

Élő parti csontváz

Íme egy igazi bátorságpróba a gyerekek számára! Vajon mernek-e kezet fogni egy csontvázzal?

A tapasztalat azt mutatja, hogy a bátrak egyből, a félénkek némi idő elteltével, és akadnak olyanok is, akik anyát vagy apát küldik előbb a frontvonalba, mondván “Ha ő túléli talán én is megpróbálkozom vele”.

További videók:

https://youtu.be/A8RTbDIP-To

https://youtu.be/hBKf2ssNnLg

Ördöki ördög 

Nem kell megrémülni, a mi ördögünk egy konzervatív és jól nevelt kisördög, legalábbis a produkció erejéig a kisebb-nagyobb gyerekekkel jól szokott bánni. Viszont a tinikkel és felnőttekkel nem ilyen elnéző, őket előszeretettel rémisztgeti. De leginkáb ördögien vicces fényképeket szeret készíteni a közönséggel.

Halloween fellépő

Szellemes szellem

Egy szellemes szellem mind a gyerekeknek, mind pedig a felnőtteknek mosolyt csal az arcára. Valamiért az emberek a szellemet tartják az egyik legrémisztő figurának. Ezt mi sem cáfoljuk meg, hiszen a rendezvényeken sok sikoly hallható azoktól, akik találkoznak vele. A szellemünk sajátossága, hogy néha-néha elveszti a fejét, akarom mondani a koponyáját.

Vicces Vámpír

Sok esetben a mai gyerekek már kinevetik a vámpírokat. Nem rémisztő számukra fogaival és fekete ruhájával, hanem inkább egyenesen viccesnek találják és odajönnek egy-két fotóra, amit persze a Vicces Vámpír örömmel fogad.

Kiegészítő Szolgáltatások

Halloweenra rendelhetnek tőlünk arcfestést, készműves foglalkozást vagy akár csillámtetoválást is. 

 

Telefon: +36 70 638 2649 

További műsoraink és szolgáltatásaink megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

https://profirendezveny.com/gyerekprogram-otletek/

Főoldal:

https://profirendezveny.com
https://eloszobor.com

Halloweeni ötletek helloveen

Halloweeni ötletek program halloweenre céges rendezvény

ötletek fellépők: rémisztő élő bokor, kalóz, szellem, csontváz. Halloweenre műsor kicsiknek és nagyoknak egyaránt.