Dollár Papa videók

Dollár papa videók

DOLLÁR PAPA

Pénzesővel fűszerezett bűvészműsora

A legjobb részt venni a varázslatban, hiszen akkor lesz igazi élmény a gyermekek számára a rendezvény. Dollár Papa pénzesővel érkezik és még nagyobb pénzesővel távozik (igazi amerikai egydolláros).

A sikeres műsor receptjének összetevői: egy tucat bűvésztrükk, és egy tucat gyermek akik feljöhetnek színpadra, hogy kipróbálhassák a varázserejüket. Ezekhez adjon hozzá sok pénzt, és kész a show! Mi lesz a műsorban még?

Pénzes trükkök, színváltó korongok, szabaduló kocka, és némi “szerencsejáték”. A gyermekek közelről megnézhetik az ördögpálca varázslatát és az eltűnő gyufásdobozt, amely mint a mesében, pikk-pakk, hol volt, hol nem volt. A legszerencsésebbek pedig műsor végén magukkal vihetnek egyet a Dollár Papa által aláírt 10 db igazi egydolláros közül.

Műsoridő kb. 45 perc, ára: 150 000 Ft vagy 400 Euró. Áfa mentes számlát írunk. Az ár magában foglal 10 db igazi egydollárost. Továbbá tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal! Útiköltséget sajnos nem tartalmaz a műsor ára!

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További honlapjaink:

http://www.eloszobor.com

Dollár Papa videók bűvész gyerekeknekhttps://profirendezveny.com/gyerekprogram-otletek/

Dollár papa videók bűvészműsor gyerekeknek bűvész rendelés. Dollár papa videók. Itt megnézheti egy tucat videón keresztűl mt is kap a pénzéért. Nincs megelégedve? Nálunk nem kell kifizetni.