Csokigyáros videók

Csokigyáros videók

Csokigyáros – édesség osztó show műsor

Jó hangulatú, vidám és nagyon interaktív gyermekműsor. Ki látott már olyan gyereket, aki nem szereti a csokoládét? Senki!

Mit szólna hozzá, ha idén meghívna rendezvényére egy Csokigyárost, aki felpörgeti a gyermekek hangulatát? A műsorban lesz csukott szemes csoki ízlelés, csokievő verseny, és természetesen, ahogy az egy igazi Csokigyárostól elvárható… Édességeső (cukorka, csoki, karamella)!

Hogy a varázslat se maradjon ki a műsorból, bemutatjuk a varázspálcát, amelyből francia drazsé folyik, az aranyszínű karamella varázsgömböt és az édesség eltüntető dobozt. Rendelje meg most, és adjon idén egy feledhetetlen élményt a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt!

Amit garantálunk: Erről a műsorról egy hét múlva is beszélni fognak … és nem csak a gyermekek.
Műsoridő: kb. 45 perc, ára 150 000 Ft  vagy 400 Euró. Az ár tartalmaz kb. 7 kg édességet, amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben és a csokoládét a csokievő és ízlelő versenyhez.

Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal! Az ár nem tartalmaz útiköltséget!

Három szereposztással játszott műsorunk.

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További műsorainkért kattintson az alábbi linkre:

https://profirendezveny.com/gyerekprogram-otletek/

További honlapjaink:

http://www.eloszobor.com

Csokigyáros videók gyerekműsor rendelés

Csokigyáros videók

Csokigyáros videók bűvész csokival édességgel. Speciális műsor hét kikó édességgel csokievő versennyel.Csokigyáros videók ahol megnézheti a gyerekműsort, mielőtt megrendeli.