Aladdin videók

Aladdin videók

Gyermek show műsor

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső

Látott már olyan gyerekműsort, ahol ajándékáradat van – hajgumiból, karkötőből, nyakláncból és gyűrűből? Látott már olyan műsort, ahol a bátrak, akik feljönnek színpadra és szerepelnek a műsorban, világító karkötővel, órával, nyakláncokkal, karláncokkal és még sok minden mással távoznak? Ez egy ilyen műsor!

Az ajándékot mindenki hazaviheti magával emléknek, hiszen a Dzsinntől kapják, miután Aladdin megdörzsöli a csodalámpát. A műsor elején kiválasztunk a gyerekek közül egy főszereplő Dzsinnt. Műsor végére kiderül, hogy a Dzsinn nagyon szereti a hastáncot és az előadás fináléjában lehet, hogy még párt is választ a hastáncos lányok közül… Ekkor kezdetét veszi egy “leánykérés” és természetesen a lányért púpos tevékkel fizetünk a szülőknek!

Műsoridő: kb. 45 perc, amelynek ára 170 000 Ft  vagy 460 Euró. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal. A műsor ára tartalmazza a produkció során kiosztott ajándékokat.
Az ár nem tartalmaz útiköltséget!

Telefon:  +3670 638 2649
Email: magicteofil kukac jel gmail.com

Keresse fel további honlapjainkat:

https://profirendezveny.com/gyerekprogram-otletek/

http://www.eloszobor.com

Aladdin videók

https://profirendezveny.com/gyerekprogramok

Aladdin videók

Óvodásoknak és iskolásoknak gyerekműsor. Aladdin videók. Ajándékesővel fűszerezett gyerekműsor. Aladdin elmondja a kívánságait a Dzsinnek, és azok villámsebesen teljesülnek is.