Szilveszterre műsorrendelés

Szilveszterre műsorrendelés

Speciális, személyre szabott, exkluzív, vicces vagy ötletes fellépőt vagy műsort szeretne?

Megoldjuk!

Tekintse meg programajánlatunkat, ötleteinket és fotóinkat. Aztán vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a részleteket, tematikát és igényeket pontosítsuk.

Általában 3-4 felvonásban jelenünk meg, mindig más jelmezben és kb. 30 percen át szórakoztatjuk a vendégeket. Lehet ez a parti szállodában vagy étteremben, személyre szabjuk a megjelenést.

Példa: 

Szállodában a fellépő fogadja az érkezőket egy ötletes jelmezben és mosolyt csalva az érkezők arcára. Aztán az est folyamán beöltözünk pincérnek, amikor a résztvevők befejezték a vacsorát, megszólal a technikával megbeszélt zene és a pincérünk elkezd táncolni és felkérni hölgyeket, így elindítva a rendezvényen a bulit. A következő megjelenés lehet szakácsként, Chaplinként, királyként, aranyemberként vagy akár gladiátorként.

Éjfélkor megjelenhet egy dollár öltönyös úriember cilinderbe, lezárja az évet és elindítja a következő évet egy pohárköszöntővel és konfetti ágyúval. Az új évet kezdhetjük egy 5 perces táncoktatással, pl. DJ country zenét játszik (Cotton Eye Joe ). A dolláröltönyös mókamester elkezdi megtáncoltatni az embereket, összeállítja a párokat, és ezzel fokozza a hangulatot.

A Kacsatánc, Macarena és hasonló dalok, mindig feldobják a rendezvény hangulatát, természetesen mindeközben jó fényképeket készít a mi kis mókamesterünk a résztvevőkkel.

A jelmezek kiválasztása a rendezvény tematikájától függ: lehet poénos autószerelőnek beöltözve, horgász gumicsizmában, gengszter vagy takarító személyzet.

Kérhet nálunk Gatsby, 80 évek vagy teljes Marvel, Star Wars és Disney bevonulást is.

Szállodáknak

Amennyiben a szállodában van medence, a animátorunk már a délelőtt folyamán feldobhatja a hangulatot vicces megjelenésével, gumicsizmában és úszószemüvegben. Így az est hangulatát előre beharangozza és megalapozza a jó hangulatot. 

Mókamesterként este prezentáljuk a vacsorát, a programot, eladjuk a tombolákat amennyiben szükséges.  A tombolasorsolást levezényeljük, beharangozzuk az éjfélt és házigazdája leszünk a rendezvénynek.

Rendelhet nálunk vendégfogadást vagy búcsúztatást vendégei számára, beöltözött hoszteszekkel vagy élő szobrokkal, ahol vicces fotók készülhetnek és akár meglephetjük az érkező vendégeket egy kis geggel. Pantomimes járkálhat a rendezvényen és utánozhatja az embereket, ezzel feldobja a résztvevők hangulatát, természetesen a jómodor keretén belül tesszük mindezt.

Amit garantálunk, amennyiben minket választanak, hogy megfűszerezzük a rendezvényt mókával és kacagással!

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További haonlap:

http://www.eloszobor.com

Szilveszterre műsorrendelés

Szilveszterre műsorrendelés

Szilveszterre műsorrendelés fellépő exkluzív gatsby parti.

Nálunk speciális ötletekkel vendégfogadással élőszobrokkal színesítheti rendezvényét. Felnőtteknek gyerekeknek.