Gyereknapra bohóc

Gyereknapra bohóc

Cuki Bohóc Cuki műsora

Cuki bohóc azért Cuki Bohóc mert mindig van nála 3-4 kg cukor. Amit a közönség köreiben cukin szétoszt. Az interaktív műsorban a gyerekek kipróbálhatják, a nyomkodós, színes “Pop it-ot”.

 Mivel Cuki bohóc arról híres, hogy mindig követi a legújabb trendet, így ezt a játékot lehet kipróbálni színpadon, versenyezni és vetélkedni lehet vele. A műsorban lesz gumicukor hamburger evő verseny és sok más izgalmas játék. Természetesen a gyermekek feljöhetnek színpadra, egyszerre 2 fő vagy 4 fő és aki győz az természetesen cukrot kap.

A műsor végére mind a cukorsokktól, mind a jó zenétől a gyerekek táncra perdülnek és hatalmas cukorégetésbe kezdenek. Lesz egy lábon szökkenés és vonatozás, no meg némi sikítás, hogy cukorégetés közben kiadják a gyerekek a felszabadult gőzt magukból.

Műsor ára 90 000, vagy 250 Euró.  Időtartama 45 perc. Az ár tartalmaz egy mikroportot. Az ár nem tartalmaz útiköltséget.

 

A sellő és a tenger kincsei

Amennyiben nem kifejezetten bohócműsort szeretne gyereknapra, hanem egy tematikus műsort egy csoda szép sellővel, akivel a gyerekek játszhatnak, ez a műsor egy jó döntés lehet.

A sellő interaktív feladatokon keresztül kiosztja a tenger kincseit – kagylók, igazgyöngyök, tengeri csillagok stb.

A következő feladatokat kel a színpadra hívott gyerekeknek megcsinálni: egy perc alatt ki kell szedni a kagylóból az igazgyöngyöket – szívószállal. Ha lejárt az idő, a maradék igazgyöngyöket kiszórjuk a közönségbe. A műsorban lesz még halászverseny, béka fogó ügyességi verseny és polip hajgumizás.

A fináléhoz, szükség lesz egy bátor és jókiállású apukára aki eljátssza Poszeidónt (a Tengerek Királyát) és egy mindent bevállaló tinire aki egy két lábon járó cápát fog megtestesíteni.

A sellőnk varázspikkely esővel távozik, ahogy ez így szokás ezekben a körökben.

Műsoridő kb. 45 perc. Ára: 100 000 Ft vagy 270 Euró. (Áfa mentes számlát írunk).

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További honlapunk:

http://www.eloszobor.com

Gyereknapra bohóc rendelés gyereknap bűvész gyerekműsor. Gyereknapra bohóc vagy bűvészműsor rendelésben a legjobbat kínáljuk. Interaktív élménydús show műsoraink megmozgatják a gyerekeket.