Cuki Bohócműsor rendelés

Cuki Bohócműsor rendelés

A Cuki Bohóc produkció

Cuki bohócot azért hívják így, mert mindig van nála kb. 2 kg cukor, amit a közönség köreiben cukin szétoszt. Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk ezt a műsorunkat. A műsort két szereposztásban játsszuk. 

 Mivel Cuki bohóc arról híres, hogy mindig követi a legújabb trendet, így a nyomkodós, színes “Pop it”  játékot lehet kipróbálni színpadon, csapatban és egyedül is lehet versenyezni.  A műsorban lesz “banánevő” verseny és gumicukor hamburger zabálás .

Műsorunk interaktív, így a gyerekek feljöhetnek színpadra. A közönség szurkolhat, sikíthat és toporzékolhat a versenyzők bátorítására. Minden egyes színpadi produkció után a gyerekek ajándékot kapnak.

Az előadás végén a hangulat a tetőfokára hág, mind a jó zenétől, mind a cukortól a gyerekek táncra perdülnek.  Műsorunkban kb. 1.5 – 2kg cukorral ajándékozzuk meg a gyerekeket.

Ár 120 000, vagy 330 Euró.  Áfa mentes számlát írunk. Időtartalma 45 perc. A műsor ára tartalmaz egy mikroportot és a kiosztott édességeket. Útiköltséget nem tartalmaz a műsor ára.

 

Lufihajtogató Bohóc

A műsor mellé rendelhető lufihajtogatás, amit a színpadi produkció végén hajtogatunk meg a gyerekeknek és még akár a felnőtteknek is. A lufihajtogatás alatt a gyerekek fényképeket készíthetnek és pózolhatnak Cuki Bohóccal. Nagyobb céges rendezvényen akár 4 Cuki bohóc is hajtogathat lufit a gyerekeknek. A lufihajtogatás ára 2 órára 40 000 Ft +ÁFA .

További gyermekprogram ötletekért kattintson az alábbi linkre: 

https://profirendezveny.com/gyerekprogram-otletek/

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További honlapjaink:

http://www.eloszobor.com

"</p

 

Rendezvényre falunapra fesztiválra. Cuki Bohócműsor rendelés óvodásoknak és alsósoknak, interaktív feladatokkal és természetesen némi cukorral érkezik!

Cuki Bohócműsor rendelés