Farsangi műsor

Farsangi műsor

Cuki Bohóc Cuki műsora

Cuki bohócnak azért ez a neve mert mindig van nála 3-4 kg cuki cukor, amit a közönség köreiben szétoszt. Az interaktív műsorban a gyerekek a mostani új őrületet próbálhatják ki, a nyomkodós, színes “Pop it-ot”.

A “Pop it”  hasonlít a stresszoldó, kipukkantható buborék csomagolásra amit mindenki előszeretettel nyomkod akár még napjainkban is. Mivel Cuki bohóc mindig követi a legújabb trendet, így ezt a játékot lehet kipróbálni színpadon.

Sőt nem csak kipróbálni lehet, de versenyezni is lehet vele. Egyszerre 2-6 gyerek jöhet fel színpadra, hogy izgalmas versengéssel szórakoztassa a nagyérdeműt. A műsor végén Cuki bohóc egy jó kis tombolós, bulizós zenére jól megtáncoltatja a gyerekeket.

Műsor ára 120 000  , vagy 330  Euró  időtartam 45 perc. Az ár tartalmaz egy mikroportot. Az ár nem tartalmaz útiköltséget.

A sellő és a tenger kincsei – interaktív műsor

A műsort egy csodaszép sellő vezeti, aki különböző interaktív feladatokon keresztül kiosztja a tenger kincseit (kagylók, igazgyöngyök, tengeri csillagok stb.), természetesen csak azoknak akik szeretik a tenger “gyümölcseit”.

Mitől is lesz interaktív a műsor? Hát attól, hogy egy perc alatt ki kell szedni a kagylóból az igazgyöngyöket, méghozzá szívószállal. Ha lejárt az idő, a maradék igazgyöngyöket kiszórjuk a közönségbe. Lesz még halászverseny, béka fogó verseny és polip hajgumizás. Természetesen mindezek mellett lesz még egy kis móka és kacagás.

A fináléhoz, szükség lesz egy bátor apukára aki eljátssza Poszeidónt (a Tengerek Királya) és egy mindent bevállaló tinire aki cápának öltözik be. Búcsúzásúl

 A sellő varázspikkely esővel távozik, természetesen fiúknak kék, lányoknak rózsaszín, nehogy összevesszenek 🙂 

Műsoridő kb. 45 perc. Ára: 120 000 +ÁFA Ft vagy 330 +ÁFA Euró. (Áfa mentes számlát írunk).

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

Tekintse meg gyereknapi ajánlatainkat: https://profirendezveny.com/gyereknapra-bohoc/

További honlapunk:

http://www.eloszobor.com

Farsangi műsor

Farsangra bohóc vége

Farsangi műsor ötletek bűvész iskolásoknak ovisoknak

 Több interaktív műsorból válogathat kedve szerint. Kicsiknek nagyoknak a bohóc a kedvenc.