Gyermekmüsor rendezvényre

Gyermekműsor rendezvényre, céges családi napra vagy falunapra!

Ezen az oldalon számos gyermekműsor és program található: bohócműsorok, gyermekműsorok, kézműves foglalkozások, pónicilki, plasmacar, arcfestés, csillámtetoválás, hennafestés, légvárak és más gyermek programok …

 

Csokicsászár édességet osztó showműsora – Jó hangulatú, vidám és nagyon interaktív gyermekműsor!
Ki látott már olyan gyereket, aki nem szereti a csokit? Senki!
Mit szólna hozzá, ha idén meghívna rendezvényére egy csokigyárost! Méghozzá személyesen Willy Wonkát, a Charlie és a csokigyár című filmből. A műsorban lesz csokivonatozás, csukott szemes ízlelő verseny, csokievő verseny, csokivarázslat  és természetesen, ahogy az egy igazi csokigyárastól elvárható … édesség eső (cukorka, csoki, karamella)! Hogy a varázslat se maradjon ki a műsorból, bemutatjuk a csoki varázspálcát amelyből francia drazsé folyik, a kifogyhatatlan kakaó poharat és az édesség eltüntető dobozt. Természetesen mindezt csak akkor, ha a gyermekek szeretik az édességeket! Rendelje meg most, és adjon idén egy feledhetetlen élményt a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt.

(Műsoridő: kb. 45 perc ár 75 000 Ft. vagy 250 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Az ár tartalmaz, kb. 5-6 kg édességet és csokit amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben és tartalmazzák a csokoládét a csokievő és ízlelő versenyhez. A műsorhoz mikroport szükséges!

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

Amennyiben kíváncsi, hogy mekkora show-val van vége a műsornak, kérem nézze meg az alsó linket!

Aladdin csodalámpája és az ajándékeső – gyermek show műsor

Látott már olyan gyermekműsort, ahol ajándékáradat van, ahol hajgumi, karkötő és labdaeső van? Látott már olyan műsort, ahol a bátrak, akik feljönnek színpadra és szerepelnek a műsorban, ajándék gyűrűvel, órával,  nyakláncokkal, karláncokkal és még sok minden mással távoznak? Ez egy ilyen műsor! Az ajándékot nem kell visszaadni, hiszen a Dzsinn adja nekik, miután megdörzsölik a csodalámpát. A műsorban kiderül hogy a Dzsinn nagyon szereti a hastáncot és a végén lehet hogy párt választ a hastáncoslányok közül … ekkor kezdetét veszi egy “leánykérés” és természetesen a lányért púpőstevékkel fizetünk a szülöknek 🙂

Műsoridő: kb. 45 perc ár 95 000 Ft. vagy 320 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 30 000 -35 000 Ft. Igény szerint a műsor végére lufihajtogatás is rendelhető.

A műsorhoz mikroport szükséges! 

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

 

Jack, a kincseket osztó kalóz – Interaktív gyermek vetélkedő show műsor

A kalózok kincsét egy igen régi láda őrzi, de lehet, hogy több ládikó is. Ebben az előadásban kiderül mit rejtenek a kalóz ládikók. Az előadásban mindig 2 csapat küzd meg egymással különböző feladatokon keresztül. A csapatok 2-4 főből állnak, és minden sikeres megoldásnál kinyílik egy kincsesláda és a gyermekek megkapják a tartalmát. A feladatok között lesz: zászlós kalóz tánc, csukott szemes “Ismerd fel mi van a kezedben!” verseny, “rum” ivó verseny, célba dobó verseny és latin tánc. 

Műsoridő: kb. 45 perc ár 85 000 Ft. vagy 280 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 30 000 -35 000 Ft.   A műsorhoz mikroport szükséges! 

Hófehérke és a csintalan törpék – Interaktív feladatokban és mókában gazdag gyermek show műsor. Hófehérke színpadra hívja a “Törpéket” (gyermekeket), akiknek feladatokat kell elvégezniük. Első körben utánozniuk kell a törpék karakterét (Tudor, Vidor, Szende, Szundi, Hapci, Morgó, Kuka).  Második körben minden “Törpének” el kell végeznie egy feladatot.

Például:

• Hapci csukott szemmel fűszereket ismer fel,

• Szundi párnát porol a légycsapóval,

• Tudor gyöngyöket válogat szét a francia drazsé közül stb…

A “Törpék” műsor közben bányász sisakból cukrot kapnak. A legvégén közös tánccal búcsúznak – A Törpék!  Vigyázat a műsor nyomokban piros almát tartalmazhat!

Műsoridő 40 perc . Ára 40 000 Ft. vagy 140 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Igény szerint a műsor végére lufihajtogatás is rendelhető.  A műsorhoz mikroport szükséges!

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

 

 

 

Utazás Zenebirodalomba, interaktív műsor gyerekeknek, ahol a gyermekek feljöhetnek színpadra, megismerkedhetnek és használhatnak pár hangszert (csörgődob, triangulum,  stb…) aztán közösen énekelnek a gyerekek egy gitár kíséretében. Közös vonatozás és sok móka kacagás. Műsor után gitárpengetés. Műsoridő 45 perc . Ára 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Igény szerint a műsor végére lufihajtogatás is rendelhető.

A műsorhoz mikroport szükséges!

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

 

Varázslat – tánc- zene – Interaktív bohócműsor

Mi lesz a műsorban? Minden, ami a gyermekeket elvarázsolja! Ének, zene, tánc és persze kis bűvészkedés. A bohócot két piros hajú közönségből önkéntesen jelentkező bohócsegéd segíti a műsor alatt, két igazi varázspálcával a varázslatban. A bohócsegédek eltüntetik a kendőt, elővarázsolják az édességet és a végeláthatatlan masnit a varázsdobozból. Persze a közönség minden tagja részese a műsornak, hisz a varázslathoz mindenkinek a varázserejére szükségünk van. Lesz még közös vidám tánc bemutató a színpadon, frappáns ritmus játék, vicces beéneklés a gyerekekkel, amit azután egy “komoly” színpadi produkció követ. Mindez persze sok nevetéssel fűszerezve. Műsoridő: kb. 45 perc ár 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). A műsorhoz mikroport szükséges!

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

A pantomim varázslatos világa – interaktív pantomim előadás a gyermekek bevonásával. Ami a műsorban lesz: alap pantomim mozdulatok betanítása, az ember érzelmeinek bemutatása, (bánat , apátia, düh, lelkes …stb ).  Játék a közönséggel … a pantomimművész eljátszik valamit a színpadról, a közönségnek pedig ki kell találni ezt (gyümölcs, hangszer, kisállat stb..) Műsor végén élőszobor verseny a gyerekeknek, mozdulatlanul kell állni 3 percig egy pózban.  Műsoridő 45 perc ár 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

A műsorhoz mikroport szükséges!

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

Mimi és Zizi – A két manó varázslatos kalandja  Nagy bajban van az erdő! Csak egy dolog segíthet: az Ősi Manóvarázslat. Azonban ehhez sok hozzávaló kell. Őszmanó kertjének óriásrépája, a galagonyaszirup, egy napsugár, és a láthatatlan erdő földje. Sok utazás és varázslat kell, hogy mindent sikerüljön összegyűjteni. Hogy végül sikerül-e a varázslat? Kiderül a műsorból. Műsoridő 45 perc ár 70 000 Ft. vagy 240 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Igény szerint a műsor végére lufihajtogatás is rendelhető. A műsort mindig az adott évszakhoz igazítjuk. A műsorhoz 2 db. mikroport szükséges!

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

 

 

 Mágikus bohócműsor bűbájjal fűszerezve

A legjobb részt venni a varázslatban, hiszen akkor lesz igazi élmény a gyermekek számára. Egy tucat bűvésztrükk és egy tucat gyermek aki feljöhet színpadra és kipróbálhatják az összenyomható varázspálcát, színváltó korongokat, szabaduló nagy kockát, vicces dobókockát, vagy akár a lebegő golyót. A gyermekek közelről megnézhetik az ördögpálca varázslatát és az eltűnő gyufásdobozt amely mint a mesében, pik-pakk eltűnik. A legszerencsésebb pedig műsor végén nyerhet színpadon 2 000 Ft-ot. Műsoridő 45 perc ár 55 000 Ft. vagy 180 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Igény szerint a műsor végére lufihajtogatás is rendelhető. A műsorhoz mikroport szükséges!

 

Arcfestés

A gyerekek világában bármi lehetséges…ugyanígy az arcfestésben is. Egy rendezvényen tökéletes elfoglaltság a gyermekeknek, hogy azzá változzanak egy napra amivé csak szeretnének. Ez igazi varázslat! Lehet lepke, bohóc, tigris vagy éppen katicabogár, ezen a napon bármi megtörténhet. Hatalmas rendezvény, szülinapi buli vagy családi összejövetel, a gyermeknek az arcfestés minden esetben felhőtlen szórakozás. És nem csak a gyerekeknek! Az arcfestés több mint festék, ez valódi varázslat. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 10 képzett arcfestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Hennafestés

A legősibb és napjaink egyik legdivatosabb testfestési formája, mely most már az Ön rendezvényén is színesítheti a programot. Képzett hennafestőink különféle díszes motívumokat festenek a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek, melyek akár 2-3 hétig is díszíthetik a bőrt. Egy mintaalbum segítségével pedig mindenki kiválaszthatja a hozzá legjobban illő mintát. Barna hennával dolgozunk. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 3 képzett hennafestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Csillámtetovállás 

Az elmúlt évek nagy kedvence a csillámtetoválás. Bőrbarát anyagokkal olyan mintákat készítünk a bőrre, melyek akár 1-2 hétig is díszíthetik a gyerekek kezét vagy lábát, és ezt büszkén szokták mutogatni főleg a lányok. Cica, csikóhal, csillagok, vagy mesehősök, de akár céges logó is készülhet a csillámokból. A csillámtetoválás fiúknak és lányoknak,  kicsiknek és nagyoknak is egyaránt a kedvence lesz. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 30 000 Ft. vagy 100 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 15 képzett csillámtetoválóval tudunk részt venni egy rendezvényen.

Arany és ezüst tetoválás

Az arany és ezüst tetoválás egyaránt kedvelik a gyermekek, a tinédzserek, de még az idősebb korosztály is. Csuklóra, bokára, vállra, nyakra vagy akár derékra is felvihető, alkalmas sportos viseletre vagy akár estélyi megjelenésre is. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 30 000 Ft. vagy 100 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Minden színpadi műsorhoz 50% kedvezménnyel rendelhető aranytetoválás 1 fő aranytetováló 3 órára 30 000 Ft helyett 15 000 Ft.

Körömlakkozás

Hiszik vagy sem, de a gyermekek is rajonganak a színes, csillámos, vagy éppen matricákkal díszített körmökért. A kislányok, már ebben a korban is büszkélkednek azzal, hogy milyen szépek és csinosak. Okozzon hát nekik felejthetetlen élményt azzal, hogy csodás körmöket varázsol nekik a rendezvényen. Természetesen a programnak nem csak a gyerekek fognak örülni. A körmös kizárólag csak lakkozza, vagy kicsit reszeli a gyermekek (vendégek) körmét. Nem műkörmöt épít, csak díszít, így mindenki bátran igénybe veheti a szolgáltatást, hiszen könnyen eltávolítható igény esetén a körömlakk. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Hajfonás

A szép haj egy lány számára olyan, mint egy igazi korona.  Ajándékozza meg a lányokat és a hölgyeket rendezvényén egy kis hajszobrászkodással. Egyszerű és gyors trükkök, apró fonatok, különleges copfok és gyönyörű hosszú fonatok. Végeredményként pedig büszke és csodaszép lányok, akiknek frizurája olyan, mintha épp a fodrásztól jöttek volna. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. Az ár magában foglal egy fodrászt és a hajak elkészítéséhez szükséges kellékeket (hajgumik, csatok, hullámcsatok – ami a hajba kerül azt a gyermekek hazavihetik nem kell visszaszolgáltatni.) szükség esetén használunk csak kis zselét vagy kis lakkot.

Smink készítés gyerekeknek

Minden kislány álma, hogy olyan legyen mint a nagylányok, vagy mint egy igazi hercegnő. Teljesítse a rendezvényén a kislányok álmát és rendelje meg nálunk a sminkelés szoláltatást.  Minden drágakő sokkal szebb ha megfelelő ékszerbe kerül, így mi is kiemeljük kicsi  a lányok ragyogását, egy kis arcpirosítóval, rúzzsal, szemhéj púderrel és szemkontúrral. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 200 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

 

Lufi hajtogatás

A gyermek műsor csúcsa! Színes, mókás és varázslatos állatkák, virág, zsiráf vagy kiskutya, mindez lufiból. Szuper gyermek program, igazi varázslat ami nem csak a gyerekek, de a szülők kedvence is. Ár (kb. 2 óra időtartamra kb. 80-110 db lufival, 1 fő) 20 000 Ft. vagy 70 Euró. Ár (kb. 4óra időtartamra kb. 200-250 db lufival, 1 fő) 40 000 Ft. vagy 140 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

 

Sorverseny

Feledhetetlen program, amiben az egész család részt vehet a legkisebbektől a legnagyobbakig. Csapatokra bontjuk a társaságot és különféle feladatokat kell megcsinálni, attól függően, hogy kültéri vagy beltéri rendezvényről van szó. Az ügyességi sorversenyek között lehet például, kincskeresés, zsákban futás, kockacukor torony építés, halacska fogás vagy akár célba dobás. A sorverseny kihívásainak kialakításában csak a fantázia szab határt. A csoportos mókázást egy műsorvezetővel tesszük még feledhetetlenebbé.

Kézműves foglalkozások minden alkalomra:

Minyon készítés – kettő az egyben játék

Képzeljen el egy olyan egyszerűen nagyszerű játékot, amit a kicsik és nagyon egyaránt 5-10 perc alatt el tudnak készíteni. Miután elkészült az alkotás kétféle játékot is lehet vele játszani. Ha az egyik oldalát nézzük, akkor bábozhatunk vele, hiszen egy ugráló mókás figura, ha viszont megfordítjuk egy nagyszerű ügyességi játékká változik. Egyszerűen nagyszerű, kettő az egyben. Ár: 25 000 vagy 80 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Olaf hóember hungarocellel töltve

Van egy mese, melynek sikere töretlen és szereplői, mind a gyerekek nagy kedvencei.

Mind közül a legkedvesebb – zokni Olaf. És hogy miért kedvenc? A gyerekek saját maguk készíthetik el. Megformálják, ráragasztják a szemeit és a száját. A gyerekek együtt tudnak aludni a saját készítésű kedvenccel, mivel a tömőanyag puha hungarocell. Képzelje el, hogy a gyermekek sokáig emlékeznek és emlegetik a rendezvényt, ahol megszerezték Olaf hóemberüket. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

Katica készítés fonalból

A gyerekek fonalból készíthetnek pár katicát, amit aztán nyakláncként vagy gyűrűként viselhetnek, de akár könyvjelzőként is használhatják. Látványos és egyszerű foglalkozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Mókás ugráló fonalpolip

A polip egy igazán mókás állat, az ugráló polip pedig még annál is viccesebb. A gyerekekkel fonalból készítjük el a legújabb házi kedvencet, aki egy gumiszalagra kötve még ugrálni is tud. Igazi barát lehet, hisz puha, nagyon aranyos szemei vannak és minden esetben úgy néz ki, ahogy a kisgyerek megálmodta. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. (Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

Óriási papír virág

Egyszerű, de nagyszerű kézműves foglalkozás, amit kicsik és nagyok egyaránt gyorsan elvégezhetnek, így akár anyukájukat meg is ajándékozhatják vele. A sok színes virág pedig igazán kellemessé varázsolja a rendezvény hangulatát is. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140  Euró.

 

Szalvétavirág készítés

A gyerekek sárga szalvétából elkészítenek egy szép tubarózsa virágot, amit hazavihetnek és büszkélkedhetnek vele.  Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 20 000 Ft. vagy 70 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.

 

Gyöngyvasalás 

A gyermekek mindenféle figurákat készíthetnek gyöngyből, amit utólag levasalunk és hazaviheti, ez nagyon sok gyereket lefoglal és ez a 2015 év slágere. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Varázspálca készítés, 

Mindenki elkészítheti saját varázspálcáját amit a műsor alatt felavatunk és egész műsor alatt használjuk varázslásra. Ár 25 000Ft. vagy 80 Euró. (kb. 4-5 órára és 70-80 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat).  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Gyöngyfűzés

Tökéletes elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Karkötőt, nyakláncot vagy hajpántot fűzhetnek a gyermekek és a felnőttek is egyaránt, hiszen olyan gyöngyöket használunk amelyeket a felnőttek is ékszerként viselhetnek a hétköznapi életben. Ár 40 000 Ft vagy 140 Euró. (kb.  4-5 órára és 70-80 gyermek részére, tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a láncokat, karkötőket).  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 70 000 Ft. vagy 240  Euró.

 

Zokniló

Egyszerűen nagyszerű kézműves foglalkozás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki elkészítheti majd pedig használhatja kis lovacskáját, amit készítés közben természetesen el is keresztelünk valami szép névvel. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 40-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 35 000 Ft. vagy 120 Euró.  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

 

Dísz gyűrűből varázslat

A gyermekek egyszerűen elkészíthetik kedvenc figurájukat egy gyűrű segítségével és tetszésük szerint keverhetik a színes fonalakat, masnikat vagy a csengettyűket. Készíthetnek kutyát, macskát, ördögöt, bárányt vagy akár  angyalkát

Ár: 35 000 Ft. vagy 120 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 60 000 Ft. vagy 100 Euró. 

Pompon puha figurák 

Ennél a foglalkozásnál fény derül a gyermekek számára, hogyan is készül a bojt egy sapkán és még arra is, hogy mennyi mindent lehet belőle készíteni. Néha egész pompon áradat lesz úrrá az asztalon a foglalkozás végére. Pomponból lehet készíteni, hóembert, bárányt, napos csibét vagy akár színes tojást is.
Ár: 30 000 Ft. vagy 100 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)  Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 50 000 Ft. vagy 170 Euró.

Légvárak árlistája:

Némó csúszda: 65 000 Ft

Némó Csúszdás akadálypálya: 80 000 Ft

Madagaszkár Óriás Csúszda 70 000 Ft

Shrek Dupla Csúszdás Ugrálóvár 55 000 Ft

Apraja falva csúszdás ugrálóvár: 50 000 Ft

Csigabiga Mini Csúszdás Ugrálóvár  45 000 Ft

Némó Ugrálóvár 45 000 Ft

Baba Játszószőnyeg 35 000 Ft

Labdazsonglőr 30 000 Ft

Léghoki – Air Hockey 35 000 Ft

Élő Csocsó 80 000 Ft

Rodeó Bika 90 000 Ft

Trambulin 35 000 Ft

Fa Körhinta 50 000 Ft

Népi Fajátékok 45 000 Ft

Gyermek programok sztárjai, a népi fa játékok (horgász, csiga, százlábú, gólyaláb, célbadobó, Óriás malom, dió törő, fa lépegető, labirintus, lengő teke, katicaverseny, sajt labirintus, memória játék, hordó lovaglás – mindezek összesen ) 45 000 Ft.

Minden légvár vagy foglalkozás mellé, plusz 5000 Ft a személyzet  (max 5 óra hosszára).

népi fa játékok LÉGVÁR KÖLCSÖNZÉS LÉGVÁR KÖLCSÖNZÉS TÍPUSOK 2 fajáték fa játékok

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com 

www.gyermekmusor-rendeles.com

www.gyermekmusor.com

www.arcfestes-gyor.com

www.bohoc-gyor.com


www.pantomimshow.com

www.eloszobor.com

Gyermekműsor rendezvényre – vége

Hívjon most : 70 / 638 2649