Felnőtt programok

Felnőtt programok minden rendezvényre! 

Műsorvezetés

Szeretne egy profi műsorvezetőt a rendezvényére, aki bemondja a szponzorok nevét? Szüksége van egy női vagy férfi műsorvezetőre, aki felkonferálja az éppen következő produkciót vagy átvezeti és kitölti némi mókával a holtidőt, miközben öltöznek a fellépők? Rendelje meg ezt is nálunk. A komolyabb rendezvényeken sokszor párban vannak a műsorvezetők, hogy még változatosabban végezzék a feladatukat. Ha igazán színvonalas konferálást/műsorvezetést szeretne, a legjobb ha a feladatot több éves színpadi tapasztalattal rendelkező művészekre bízza, akik könnyedén feltalálják magukat minden körülmények között és kompetensek a szakmában. Műsorvezetőket a következő nyelveken tudunk biztosítani: Magyar, Angol, Német, Szlovák, Román. Műsorvezetés szinkrontolmáccsal: román, angol, német. Műsorvezetés két nyelven: magyar-német, magyar- angol, magyar-román.

Hastánc

A hastáncosnők “gyógyító” erejét már régóta használják, főleg keleten. Szeretné hallani, ahogy elhalkul és lecsendesül a férfi közönség? Garantáljuk, hogy az összes férfi egyszerre fogja a tekintetét egy helyre szegezni. Lehet, hogy pillanatok alatt mosoly és megelégedettség ül az arcukra, de még az is megtörténhet, hogy új csillogás és lendület csillan fel a szemükben. A hangulat fokozásaként élődob kísérettel is rendelhető a műsor.

Brazil show

A Riói karnevál eleven és pörgős hangulatát elevenítik meg fiuk és lányok egy felejthetetlen brazil showban. A capoeirát előadó férfiakkal és a színes, díszes ruhájukkal és hatalmas fejdíszükkel felvonuló lányok mindenkit elbűvölnek és igazán maradandó élményt nyújtanak a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Saját hangszereikkel és énekükkel pillanatok alatt Rioba repítik a nézőket.

Repüljön vissza a múltban egy Retro estre!

Egész estét betöltő műsorra van szüksége? Korhű hangszerekre és hangzásra vágyik? Elvis Presly, Chuck Berry, Little Richard, Beatles, Rolling Stones, Illés, Hungária, LGT, Omega vagy hasonló zenét szeretne a rendezvényén? Mi megtaláltuk a megfelelő magas színvonalt képviselő zenekart Önnek. Eredeti ruhákban és hangszerekkel, professzionális hang és fénytechnikával akár az egész rendezvényen időtartama alatt szórakoztatják a nagyérdemű. Előnye a rendkívüli hangulat mellett, hogy így megspórolhatja a hangosítási díj nagy részét is.

Fergeteges boogie woogie est

Fergeteges hangulathoz, fergeteges pörgős zene kell, ez tény. A boogie woogie rezgése és dinamikája ezt nyújtja egy rendezvényen! Lendületes zenék, megfűszerezve némi mókával és egyedi produkciókkal. Belföldön és külföldön egyaránt ismert zenészek kápráztatják el a közönséget és nyújtanak feledhetetlen emlékeket. A zenészek mellé természetesen rendelhetők profi boogie woogie táncosok klasszikus ruhában a korhű színpadkép fokozásához. Az este folyamán garantált, hogy senki nem fog az asztalnál ücsörögni.

Operett műsor

A megunhatatlan és fülbemászó operettek mindig jókedvet és örömöt sugároznak a közönségnek. Tökéletes recept, amennyiben egy hangulatos és vidám műsort szeretne. Természetesen a fellépők hangja és jelmeze tökéletesen visszaidézi az operettek varázslatos világát és hangulatát.

Testfestés airbush technikával

Látványos testfestést, arcfestést vagy promóciós festést szeretne és mindezt gyorsan? Az airbush testfestés egy technika, amivel egyszerűbb és bonyolultabb mintákat is gyorsan el lehet készíteni. Kiválóan alkalmas reklám célokra, nagy felületű testfestésre vagy céges promóciókra, mivel a festéket egy speciális szórófej segítségével visszük fel a bőrre. Festesse céges logóját a hosstesekre akár UV fényben világító festékkel, hogy egy éjszakai buliban is jól mutasson és igazán látványos legyen.

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com 

www.gyermekmusor-rendeles.com

www.gyermekmusor.com

www.arcfestes-gyor.com

www.bohoc-gyor.com


www.pantomimshow.com

www.eloszobor.com

felnőtt programok

Felnőtt programok – vége

Hívjon most : 70 / 638 2649