Családi bohócműsor

Családi bohócműsor – amennyiben otthon tartja gyermek születésnapját, ne feledjen meglepetést rendeli neki!

Bohócunk interaktív műsorral, hajtogatott lufival, tortabevitellel vagy különböző játékokkal  lefoglalja és szórakoztatja a gyermekeket 🙂

V.I.P Műsor

Csokiparádé egy csokigyárossal – Mit szólna hozzá, ha idén meghívná gyermeke születésnapjára egy csokigyárost! Méghozzá személyesen Willy Wonkát, a Charlie és a csokigyár című filmből. A műsorban lesz: csukott szemes ízlelő verseny, csokivarázslat  és természetesen, ahogy az egy igazi csokigyárastól elvárható … édesség eső (cukorka, csoki, karamella)! Hogy a varázslat se maradjon ki a műsorból, bemutatjuk a csoki varázspálcát amelyből francia drazsé folyik és a kifogyhatatlan kakaó poharat.  Rendelje meg most, és adjon idén egy feledhetetlen élményt a gyermekének.

A műsor végén közös fotózás szemüvegben a csokigyárossal.
Műsoridő 45 perc. Ár 30 000 Ft. vagy 100 Euró. (az ár tartalmaz, kb. 2 kg édességet és csokit amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben és tartalmazzák a csokoládét a csoki ízlelő versenyhez).

A MŰSORT SZOMBATI NAPRA NEM LEHET RENDELNI, MERT AKKOR FESZTIVÁLOKON LÉPÜNK FEL!

 

Hófehérke és a csintalan törpék – Interaktív feladatokban és mókában gazdag gyermek show műsor. Hófehérke színpadra hívja a “Törpéket” (gyermekeket), akiknek feladatokat kell elvégezniük. Első körben utánozniuk kell a törpék karakterét (Tudor, Vidor, Szende, Szundi, Hapci, Morgó, Kuka).  Második körben minden “Törpének” el kell végeznie egy feladatot. Például:
• Hapci csukott szemmel fűszereket ismer fel,
• Szundi párnát porol a légycsapóval,
• Tudor gyöngyöket válogat szét a francia drazsé közül stb…
A “Törpék” műsor közben bányász sisakból gyermekpezsgőt isznak, 1 méteres hosszú szívószállal és belepillanthatnak Hófehérke kincses ládikójába. A legvégén közös énekkel és tánccal búcsúznak – A Törpék!  Vigyázat a műsor nyomokban piros almát tartalmazhat!
Műsoridő 45 perc. Bevezető Ár 20 000 Ft. vagy 70 Euró. (Az ár tartalmazza a következőket: műsor, kb. 15 lufi, tortabehozatalt és fotózást) Az ár nem tartalmazza az útiköltséget – Győriek vagyunk!

Utazás Zenebirodalomba, interaktív műsor gyerekeknek, ahol feljöhetnek színpadra, megismerkedhetnek és használhatnak pár hangszert (csörgődob, triangulum,  stb… ). A műsor ügyességi játékokból,  közös éneklésből, vonatozásból és sok móka kacagásból áll. Műsor végén mindenki kap egy hajtogatott lufi figurát. Műsoridő 35 perc, plusz a lufihajtogatás, összesen kb. 1 óra,
végösszeg 25 000 Ft. vagy 80 Euró.  Az ár nem tartalmazza az útiköltséget.

Varázslat – tánc- zene – Interaktív bohócműsor. Mi lesz a műsorban? Ének, zene, tánc és persze kis bűvészkedés. A bohócot két piros hajú közönségből önkéntesen jelentkező bohócsegéd segíti a műsor alatt, két igazi varázspálcával a varázslatban. A bohócsegédek eltüntetik a kendőt, elővarázsolják az édességet és a végeláthatatlan masnit a varázsdobozból.  Lesz még közös vidám tánc bemutató, frappáns ritmus játék, vicces beéneklés a gyerekekkel, amit azután egy “komoly” színpadi produkció követ. Műsoridő 35 perc, plusz a lufihajtogatás, összesen kb. 1 óra, végösszeg 25 000 Ft. vagy 80 Euró. Az árak nem tartalmazzák az útiköltséget.

 

Születésnapi műsor mellé ajánlanánk még:

Csillámtetoválás     7 000 Ft, kb. 40  perc (25 Euró)
Körömlakkozás     7000 Ft, kb. 45 perc (25 Euró)
Aranytetoválás      5 000 Ft, kb. 30 perc (20 euró)
          Arcfestést    10 000 Ft, kb. 70 perc (35 Euró)

 

Kérem inkább a vasárnapi napokra tervezzék a születésnapi műsorokat, mert szombaton általában nagy rendezvényeken és fesztiválokon lépünk fel.

Körülbelül 1- 3 héttel előre kérjük egyeztessen időpontot!

Mindenképpen 2 nappal a program előtt kérem egyeztessünk egy utolsót, mert előfordulhat betegség, vagy programváltozás.

Köszönöm a megértés!

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com 

www.gyermekmusor-rendeles.com

www.gyermekmusor.com

www.arcfestes-gyor.com

www.bohoc-gyor.com


www.pantomimshow.com

www.eloszobor.com

Családi bohócműsor vége.